Bostadsrättsförening

Karneolen

marklägenheter med en välkomponerad smakfull inredning med hög klass

 

Projekt Brf Karneolen

Njut av att flytta in i en modern och fin bostadsrätt på Väster i Knislinge! Harmonisk marklägenhet med en välkomponerad smakfull inredning med hög klass. Öppen planlösning i kök och vardagsrum och fint ljusinsläpp tack vare stora fönster. Två sovrum och kombinerat bad-tvättrum med alla bekvämligheter. Lägenheten har dessutom en härlig trädgård med trädäck.

Praktiskt med förråd och carport i anslutning till bostaden. Gångavstånd till skola och förskola.

Snygg marklägenhet med allt en enkel vardag kräver – en bostad att se fram emot!!

När vi förvärvar fastigheter eller bygger nya bostäder utgår vi från oss själva. Vi frågar oss själva om det har är en plats vi kan tänka oss bo. Har bostäderna en tillräckligt bra standard? Är det här området tryggt och behagligt? För oss är det viktigt att vi kan svara ja på alla dessa frågor, innan vi lägger ut en bostad till försäljning eller uthyrning.

Genom att köpa en alldeles nybyggd bostad får du möjligheten att njuta av det nya och fräscha från första början. Du slipper även budgivning. Det är bara att flytta in och skapa ditt hem som du vill ha det.

 

Antal lägenheter

Sålda lägenheter

Infyttning

Fakta

 

ANTAL BOSTÄDER: 16 st
BOAREA 91 kvm
TOMTAREA  kvm
BOSTADSTYP Lägenhet
PRIS 1 595 000 kr
AVGIFT 4126 kr
INFLYTTNING 2023
ANTAL RUM 3 rum
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt

 

Andra projekt

Brf Solbrinken

Brf Solbrinken består utav 12 moderna marklägenheter. Här fokuserar vi på stilrena hem av hög kvalitet. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger en känsla av rymlighet och ljus. Golvvärmen slingrar sig genom hela lägenheten så att du är varm och go under vinterhalvåret. Samtliga lägenheter har en area om 81 kvm och består av tre rum och kök.