Bostadsrätter

När vi förvärvar fastigheter eller bygger nya bostäder utgår vi från oss själva. Vi frågar oss själva om det här är en plats vi kan tänka oss att bo på. 

Nytänkande lösningar för hållbar framtid & ditt hem.

När vi förvärvar fastigheter eller bygger nya bostäder utgår vi från oss själva. Vi frågar oss själva om det här är en plats vi kan tänka oss att bo på. Har bostäderna en tillräckligt bra standard? Är det här området tryggt och behagligt? För oss är det viktigt att vi kan svara ja på alla dessa frågor, innan vi lägger ut en bostad till försäljning eller uthyrning.

Vårt mål är att du ska känna dig hemma hos oss. Ditt hem är din plats, en oas att varva ner och hämta energi ifrån. Vi vill finnas där för din trygghet och bekvämlighet, oftast bara ett samtal bort.

Bostadsrätter till försäljning

Bostadsrättsföreningen

Karneolen

Marklägenheter i Knislinge.  Smakfull inredning med hög klass.

 

Projekt Brf Karneolen – Knislinge

Njut av att flytta in i en modern och fin bostadsrätt på Väster i Knislinge! Harmonisk marklägenhet med en välkomponerad smakfull inredning med hög klass. Öppen planlösning i kök och vardagsrum och fint ljusinsläpp tack vare stora fönster. Två sovrum och kombinerat bad-tvättrum med alla bekvämligheter.

Lägenheten har dessutom en härlig trädgård med trädäck. Praktiskt med förråd och carport i anslutning till bostaden.

Gångavstånd till skola och förskola. Snygg marklägenhet med allt en enkel vardag kräver – en bostad att se fram emot!!

När vi förvärvar fastigheter eller bygger nya bostäder utgår vi från oss själva. Vi frågar oss själva om det har är en plats vi kan tänka oss bo. Har bostäderna en tillräckligt bra standard? Är det här området tryggt och behagligt? För oss är det viktigt att vi kan svara ja på alla dessa frågor, innan vi lägger ut en bostad till försäljning eller uthyrning.

Genom att köpa en alldeles nybyggd bostad får du möjligheten att njuta av det nya och fräscha från första början. Du slipper även budgivning. Det är bara att flytta in och skapa ditt hem som du vill ha det.

 

Antal lägenheter

Reserverade

Sålda lägenheter

Infyttning

Fakta

 

ANTAL BOSTÄDER: 12 st
BOAREA 81 kvm
TOMTAREA  kvm
BOSTADSTYP Lägenhet
PRIS 1 595 000 kr
AVGIFT 4 395 kr
INFLYTTNING 2023
ANTAL RUM 3 rum
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt