Nyinflyttad

Välkommen som hyresgäst hos oss på Bolius Fastigheter! Här på hemsidan hittar du information som kan vara bra för dig att veta.

Nyinflyttad

Välkommen som hyresgäst hos oss på Bolius Fastigheter!

Här på hemsidan hittar du information som kan vara bra för dig att veta, allt för att ditt boende ska bli så tryggt och trivsamt som möjligt.

Har du precis tecknat kontrakt på en lägenhet eller ska du flytta in i ditt nya hem?

Då är det en del saker som du ska tänka på!

Ditt kontrakt

Tänk på att ditt kontrakt är en originalhandling som du ska ta väl vara på.

Tillträde till lägenheten

Du har tillträde till din lägenhet från och med den första kontraktsdagen kl. 10.00, om inget annat är överenskommet. Om kontraktsdagen är en lördag, söndag eller annan helgdag har du tillträde till din nya lägenhet nästkommande vardag kl. 10.00.

Anmärkning på besiktning eller städning

När du har flyttat in i din lägenhet så gå igenom lägenheten. Om du har anmärkningar så anmäl detta till oss, [email protected]. När det gäller anmärkningar på flyttstädningen ska du meddela detta inom 24 timmar.
Om du inte anmäler en anmärkning i samband med inflyttning blir du skyldig att åtgärda anmärkningen när du flyttar ut.

Betalning av hyra

Innan du flyttar in i din lägenhet får du avier så att du kan betala din hyra.

Hushållsel

Tänk på att du innan inflyttning måste kontakta ditt nätbolag att du har flyttat in. I Stoby (Hässleholmsvägen) är det Brittedal som är nätbolag. I Vittsjö (Pilvägen) är det Eon som är nätbolag. Du kan sedan välja att ha avtal med en annan el-leverantör. Om du inte gör ett eget val kommer du att ha ett avtal med befintligt nätbolag.

Kabel-TV och bredband

När det gäller TV och bredband får du teckna ett eget abonnemang. Fiber finns indraget i samtliga av våra fastigheter.

Hemförsäkring

När du flyttar in i din lägenhet är det viktigt att du har en hemförsäkring. Hemförsäkringen skyddar dig vid eventuella skador på ägodelar i lägenheten, i källarförråd och andra gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstugor. Kontakta ett försäkringsbolag för att få mer information om olika typer av hemförsäkringar, snarast vid inflyttning.