Om Bolius Fastigheter

Det lilla bolaget med det stora hjärtat.
Med våra hyresgäster och bostadsköpare i fokus.

Vision och Nytänkande

Vårt mål är att du ska känna dig hemma hos oss. 

Ditt hem är din plats, en oas att varva ner och hämta energi ifrån. Vi vill finnas där för din trygghet och bekvämlighet, oftast bara ett samtal bort. 

Vi ser det som ett privilegium att få vara med i betydelsefulla förändringar i våra hyresgästers liv. Att flytta är en ganska stor grej, inte minst är det spännande!

För att du ska känna den där tryggheten anlitar vi inga underentreprenörer. När något behöver snickras, eller rör behöver mokas så dyker det inte upp nya personer varje gång. Vi har anställt våra egna, på så vis kommer exempelvis fastighetsskötaren inte bara vara en fastighetsskötare. Det kommer vara ett välbekant ansikte. Ett namn du kanske lägger på minnet och någon som hejar vänligt på dig när ni passerar varandra.
Oavsett om du hyr eller köper ditt hem hos oss, så finns vi tillgängliga för både små och stora saker.

Vår bakgrund

Vår bakgrund och vår vision särskiljer oss från många andra fastighetsbyråer. Flera år inom detaljhandeln och eventbranschen har gett oss möjligheten att bemöta människor på olika sätt. Vi har spetsat vår kompetens i att lyssna till dina behov. Vi har arrangerat bröllop och andra event som är lika personliga som värdefulla, upplevelser som följer med en livet ut. 

Det här tar vi med oss in i fastighetsbranschen. Vi förmedlar hem till småbarnsfamiljer, nyförälskade par, nyligen utflugna unga vuxna och till dig som pensionär. I detta inkluderas självklart alla lurviga, fyrbenta familjemedlemmar.