Bostadsrättsförening

Artilleristen

En perfekt balans mellan gemenskap och rofyllda naturområden.

 

Projekt Brf Artilleristen

En perfekt balans mellan gemenskap och rofyllda naturområden. Här bygger vi 20 stycken bostäder med högt i tak och omsorgsfullt utvalda material.

Brf Artilleristen är belägen en behaglig promenad från vackra Finjasjön och omgivet av lummig grönska. Några minuter med bussen tar dig in till Hässleholm centrum där du hittar mataffärer, skolor, bibliotek och mysiga kaféer.

Projektet planeras bli till nyckelfärdiga hem i slutet av 2021. Storleken på bostäderna varierar mellan 2 – 4 rum med en boarea om 61 – 94 kvm. Ett riktigt drömhem för både små och stora familjer.

När vi förvärvar fastigheter eller bygger nya bostäder utgår vi från oss själva. Vi frågar oss själva om det har är en plats vi kan tänka oss bo. Har bostäderna en tillräckligt bra standard? Är det här området tryggt och behagligt? För oss är det viktigt att vi kan svara ja på alla dessa frågor, innan vi lägger ut en bostad till försäljning eller uthyrning.

Genom att köpa en alldeles nybyggd bostad får du möjligheten att njuta av det nya och fräscha från första början. Du slipper även budgivning. Det är bara att flytta in och skapa ditt hem som du vill ha det.

 

Antal lägenheter

Sålda lägenheter

Infyttning

Fakta

 

ANTAL BOSTÄDER: 20 st
BOAREA 61 – 94 kvm
TOMTAREA 5 371 kvm
BOSTADSTYP Lägenhet
PRIS 1 295 000 – 1 895 000 kr
AVGIFT 3 656 – 5 232 kr
INFLYTTNING 2021 Q4
ANTAL RUM 2 – 4 rum
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt

 

Andra projekt

Brf Solbrinken

Brf Solbrinken består utav 12 moderna marklägenheter. Här fokuserar vi på stilrena hem av hög kvalitet. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger en känsla av rymlighet och ljus. Golvvärmen slingrar sig genom hela lägenheten så att du är varm och go under vinterhalvåret. Samtliga lägenheter har en area om 81 kvm och består av tre rum och kök.